Top

Welkomsbericht

Leefstijlgeneeskunde / Welkomsbericht
Gezonde en goede keus

Wil je zo gezond mogelijk leven? Weten wat een gezond eetpatroon is? Een gezond dieet volgen? Afvallen zonder te diëten? Jezelf genezen of je symptomen verminderen door middel van gezonde voeding? Jezelf weer fit voelen en in balans komen? En/of wil je vegan worden en wil je weten op welke manier dit gezond is? Dan bent je hier op het juiste adres. Dit is een evidence based site over voeding. Dit betekent dat er in tegenstelling tot veel andere websites, advies wordt gegeven gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. De referenties van de artikelen zijn uiteraard ook op deze website te vinden. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat whole food plant based/onbewerkt plantaardige voeding oftewel gezond vegan super goed voor ons is!

Lees meer

In 2015 heb ik mijn artsen diploma behaald. Voor de meeste ziektes waarvan ik heb geleerd dat ze chronisch zijn en waarvoor alleen medicijnen zijn die de symptomen onderdrukken(met de nodige bijwerkingen), is er een dieet die ze in veel gevallen kan voorkomen, vertragen, en vaak zelfs genezen! Ik denk dat mensen dit in ieder geval moeten weten. Of je uiteindelijk je dieet veranderd is natuurlijk aan jou! Op deze site kan je naast veel case reports ook veel wetenschappelijk bewijs vinden. En er is veel wetenschappelijk bewijs beschikbaar over dit onderwerp. Het gezonde eetpatroon dat ik op deze website aanraadt, is bijvoorbeeld het enige dieet waarvan ooit bewezen is hart- en vaat ziekten te kunnen genezen. In Nederland lijden 1,5 miljoen mensen aan hart en vaatziekten. Alleen om deze reden al zou iedereen van dit gezonde dieet moeten weten.

Binnenkort ben ik van plan workshops en consulten te gaan geven. Houd hiervoor mijn facebook pagina in de gaten. Heb je die extra steun niet nodig? Begin je liever zelf? Of heb je het geld er niet voor? Alle informatie die je nodig hebt is gratis beschikbaar op deze website. Probeer de 33-dagen challenge en merk het verschil zelf. Je hebt niks te verliezen, het is goed voor lichaam en geest, goed voor het welzijn van de dieren, goed voor moeder aarde en zelfs goed voor je portemonnee!

Heel veel dank aan o.a. dr Mcdougall. Dr. Mcdougall is een Amerikaanse internist. Hij helpt zijn patiënten al 40 jaar met behulp van een onbewerkt plantaardig dieet. Hij volgt ook al ruim 40 jaar de beschikbare literatuur over dit onderwerp. Samenvattingen hiervan zijn gratis te vinden op zijn website. En natuurlijk ook veel dank aan dr. Campell, dr. Barnard, dr. Greger, dr. Ornish en alle andere dokters die ondanks veel verzet vanuit de medische wereld, de farmaceutische industrie en de vlees- en zuivel industrie zich al jaren inzetten.