Top

Quinoa met appel, banaan en kaneel

Leefstijlgeneeskunde / Quinoa met appel, banaan en kaneel
quinao vegan ontbijt

Ingrediënten 

  • Quinoa
  • Banaan
  • Appel
  • Kaneel
  • Snufje zout

Bereidingswijze

Kook de quinoa. Neem een deel quinoa en 2 delen water. Voeg wat zout toe. Kook de quinoa ongeveer 15 minuten. Haal van het vuur en laat het nog een paar minuten staan. Snij ondertussen de appel en banaan in kleine stukjes. Mix het geheel en strooi er wat kaneel over.

Gezond ontbijt: Quinoa met appel, banaan en kaneel

Dit gezonde ontbijt met quinoa is vegan, glutenvrij, olievrij en bevat geen bewerkte producten. Vind je dit plantaardig dieet ontbijt lekker? En denk je dat je wel de hele dag van zulk soort dingen wilt eten en gelijk daarmee je gezondheid verbeteren? Klik dan hier voor de gratis 33-dagen challenge. Wil je graag jouw favoriete onbewerkt plantaardige/whole food plant based recept of veganistische recepten delen? Maak er dan een mooi foto van en mail hem naar: hetgezondstedieet@gmail.com.

Jouw favoriete ontbijt recepten omtoveren in een plantaardig dieet recept

Er zullen steeds meer ideeën voor gezonde ontbijtjes en andere plantaardige recepten op deze website komen. Wil jij jouw favoriete recept maken zodat hij in een plantaardig dieet past en weet je niet hoe? Kijk dan even bij de koken zonder olie technieken.

Zijn de gezonde vegan ontbijtjes bevallen?

Zijn de gezonde veganistische ontbijtjes en/of andere plantaardige recepten bevallen? En wil je graag wel elke dag zo eten om je gezondheid te verbeteren? Klik dan hier voor de 33-dagen challenge van het onbewerkt plantaardig dieet.